Nyheter

Bridge Band uppträdde för tredje året i rad på Gammelträde på nationaldagen där de bjöds på sång och musik.

Under kvällen bjöd kören i Hogdalsbygden på stämningsfull sång och Bengt-Ove Nylén invigde våren med ett fint tal. Medan brasan brann så fanns det fika och korv att äta.

Säsongens sista skidskyttetävlingar tillika USM/JSM/SM avgjordes i helgen i Hede. Ytterhogdal representerades genom syskonen William och Johanna Grip som båda tävlar för Svegs IK.

En av svensk fotbolls största profiler genom tiderna, Tord Grip med rötterna i Ytterhogdal, fyller 80 år idag den 13 januari.

Vi i Framtid Hogdal arbetar med att förbättra Hogdalsbygden, för oss som bor här, för våra besökare och för våra hemvändare.
 

Nu har det gått några månader sen Emil Vedin avslutade sin andra tävlingssäsong på crossen.

Idag har det varit Sportisavslutning för alla barn mellan 2-15år som varit med under hösten och provat på olika sporter. För 6:e året i rad anordnades Sportis i Ytterhogdal.

Så fint och stämningsfullt i Ytterhogdal kyrka när luciatåget och kören sjöng. Det var barnen från Centralskolan med förstärkning av Agnes Grinde som stod för luciatåget.

Vill du, din förening eller ditt företag vara delaktig i skyltsöndagsfirandet på Folkets Hus den 3:e december?

Nu är Sportis i Ytterhogdal igång för fullt. Det har varit friidrott för alla barnen under 3 veckor. Denna vecka var det hinderbana och cykel för de äldre barnen och de minsta hade bollspel.

Sidor

Det händer i Hogdalsbygden

Sammarbetspartners

ICA Nära Ytterhogdal

Marknadsstorget

Det finns inga aktuella annonser i vald kategori.